test_dS2U4zjBjtnCNDMcJAwQ5R2yGtxCjA
Hoe je kind weer kan lachen en zijn frustraties kwijtraakt zonder therapieHOE JE KIND ZICH WEER BLIJ VOELT EN VERTROUWEN KRIJGT IN 3 SESSIES ZONDER THERAPIE OF MEDICIJNEN  
Is je kind gauw boos, gefrustreerd of geïrriteerd?
Voelt je kind zich neerslachtig of vermoeid?
Heeft je kind weinig zin of energie om te spelen?
Heeft je kind last van stress en voelt hij/zij zich gespannen?
Zit jouw kind niet goed in zijn vel?
Is je kind onzeker?
Als je vraagt aan je kind wat er is, zegt hij/zij dan; 'Niets'?
Maakt je kind vaak ruzie?
Voelt je kind zich onbegrepen?
Huilt je kind zonder aanwijsbare reden?
Zondert je kind zich af?
Ben je bang dat je kind zich steeds meer af gaat zetten?
Ben je bang dat je je kind niet kunt helpen?
Word je boos op je kind omdat je gefrustreerd raakt?
Kan je kind niet uitleggen wat er aan de hand is?
Wordt de sfeer in huis minder omdat je er niet uitkomt?
Maak je je zorgen hoe het in de toekomst zal gaan?
Weet je niet meer wat je kunt doen?

Als je één van deze vragen met 'JA' beantwoord, lees dan verder
Als je mij had gezien, 17 jaar geleden.. Mijn dochter was kwaad, verdrietig en voelde zich alleen. Ik was verhuisd van Laren NH naar Roswinkel in Drenthe, een boerengehucht. Een boerderij in the middle of nowhere, gescheiden van haar vader. Ik was teveel met mijn eigen problemen bezig om goed naar haar te kunnen luisteren, laat staan dat ik haar kon begrijpen. Ze werd steeds bozer en deed lelijk tegen mij en haar broertje. We hadden vaak ruzie en de situatie thuis werd er niet leuker op.

Op een dag kwam er een oude vriend langs uit het westen en die raakte in gesprek met mijn dochter. Ik hoorde hem zeggen: 
'Ja ik snap wel dat je er niets aan vindt. Er is hier niets, je kunt geen kant op. Het lijkt wel een gevangenis.'
Toen pas kreeg ik het besef hoe het voor haar hier moest zijn op die grote boerderij, en verplaatste ik mij in haar. 
Ik besloot om hulp te zoeken zodat ze haar verhaal kwijt kon en ondersteuning kon krijgen in haar verdriet.

Ik kwam bij iemand terecht die zich NLP coach noemde. Deze benadering sprak mij zeer aan. Door belemmeringen weg te halen daar waar ze ontstaan zijn, wordt er ook werkelijk iets opgelost.

Het ligt zo voor de hand. Het is zo makkelijk, en toch doet bijna niemand het op die manier. Na alle opleidingen te hebben gevolgd begon ik kinderen en mensen te coachen en te trainen om belemmeringen op te lossen in een veel kortere tijd dan dat ik er met mijn dochter over had gedaan. 
Als het kind rond blijft lopen met een probleem wat misschien heel klein is begonnen, is de kans aanwezig dat het steeds groter wordt.
Kijk hiernaast naar Vin, die bang was om naar buiten te gaan als het een beetje donker was om zijn fiets in de schuur te zetten, en hoe hij in 20 minuten van zijn angst afkomt en nu zonder probleem zijn fiets in de schuur durft te zetten en naar bed gaat zonder angst.
Als je het probleem echter aanpakt daar waar het is ontstaan, in het onbewuste, kan je het veranderen en weghalen, soms heel eenvoudig.
 • Tip 1: Neem je kind serieus - Wat er ook aan de hand is, neem je kind serieus. Jouw kind heeft een goede reden om zich zo te voelen, of om zo te denken, of om zo te doen. Als dat je uitgangspunt is, zal je kind vertrouwen voelen bij je. Je kind vertoont dit gedrag niet omdat hij/zij het zo leuk vindt.
 • Tip 2: Vraag niet aan je kind: 'WAAROM?' - Als je vraagt: Waarom doe je dit of voel je dat? Dan moet het kind zich verdedigen. De 'Waarom' vraag is aanvallend. Het kind zal stress ervaren bij deze vraag en geen zin hebben om die vraag te beantwoorden. Het heeft ook geen zin om te weten waarom hij/zij iets doet. Daar kan je namelijk nog niets mee. Onderliggend in de 'waarom' vraag schuilt een oordeel.
 • Tip 1: Geef je kind aandacht op een positieve manier- Ook al doet je kind lelijk omdat hij/zij niet goed in zijn/haar vel zit, hij heeft jou hard nodig. Stel je kind vragen die beginnen met 'HOE'. 'Hoe is het voor jou om je zo rot te voelen?' 'Hoe kan ik jou helpen zodat het beter gaat?' 'Hoe voel je je'? Zo stimuleer je je kind om zelf naar antwoorden te zoeken en gaat hij/zij er over nadenken en hij/zij voelt zich serieus genomen. Er zitten geen oordelen in deze vragen.
Na eerst zelf getraind en gecoacht te zijn door Richard Bandler, Vincent van de Burg, Andy Harrington, John Lee en Edwin Selij heb ik meer dan 1000 mensen getraind en 100+ gecoacht, als NLP trainer, coach en hypnotiseur.
 
Mensen en kinderen met klachten als onzekerheid, angsten, traumatische ervaringen, fobieën, stress, depressiviteit, dwangneurose, verdriet, paniek en relatieproblemen hebben de kwaliteit van hun leven drastisch verbeterd en ervaren, nu, dat ze veel meer keuzemogelijkheden hebben in hoe zij zich voelen. 

Als HVO docent heb ik jarenlang voor de klas gestaan en mij bezig gehouden met de geestelijke gezondheid van het kind. Ik heb lesmateriaal ontwikkeld voornamelijk om het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.
Als deugdentrainer train ik groepen kinderen en verzorgers om met behulp van 100 deugden de kernkwaliteiten van de kinderen te benoemen en te stimuleren. Grenzen aangeven door de kinderen erbij te betrekken en door middel van deugden geeft een positieve en verantwoordelijke manier van omgaan met elkaar.
Als je merkt dat je precies datgene aanraakt wat het probleem is, kan je iemand echt helpen. 
Als je kijkt naar het gedrag, dan is dat eigenlijk het symptoom. Het gedrag wordt aangestuurd door dieper liggende gedachten, overtuigingen en motivaties. 

Als je alleen op gedragsniveau werkt, gebeurt er niet zoveel. Als je werkt in het gebied wat het gedrag aanstuurt, ben je bij de kern. Daar moet de verandering plaatsvinden als je er echt van af wilt.
 • Hoe zou het zijn als je kind meer zelfvertrouwen krijgt?
 • Hoe zou het zijn als de rust in huis terugkeert?
 • Hoe is het thuis als er minder geschreeuwd wordt?
 • Je kind leert zijn/haar hoofd opruimen met een speelse techniek
 • Je kind krijgt meer plezier 
 • Je kind voelt zich meer begrepen
 • Je kind voelt zich serieus genomen
 • Je kind leert zelf aangeven wanneer hem iets dwars zit
 • Als ouder krijg je tools en technieken mee, waarmee je een goede relatie krijgt met je kind
 • Je bespaart jezelf jarenlange therapie sessies die niet helpen
 • Hoe zou het zijn als je kind je vertrouwt en alles tegen je durft te zeggen?
 • Je kind kan betere keuzes maken
 • Je kind ervaart minder stress
 •  Je kind leert zijn grenzen aan te geven
 • Je kind zit beter in zijn/haar vel, dus jij zit beter in je vel
 • Je hebt weer contact met je kind
 •  Je leert eenvoudige communicatie technieken voor meer begrip en echt contact
 • Je hebt jarenlang plezier van de nieuwe manier van omgaan met elkaar eature
 •  kind hoeft geen medicijnen te nemen
Voor wie is dit bedoeld?
Voor wie is dit niet bedoeld?
*Voor mensen die het beste voor hebben met hun kind
*Voor mensen die willen dat hun kind serieus genomen wordt
*Voor mensen die hun kind niet langer willen zien lijden
*Voor degene die wil dat hun kind weer blij en vrolijk kan zijn
*Voor degene die hun kind een gelukkig leven gunt
*Voor iedereen die wil dat hun kind zelfvertrouwen heeft
*Voor mensen die willen dat het probleem werkelijk aangepakt wordt, daar waar het is ontstaan
*Voor iedereen die niet steeds boos wil worden op hun kind
*Voor degene die niet wil dat hun kind steeds verder verwijderd van hen.
*Voor mensen die willen dat hun kind ongelukkig is
*Voor mensen die willen dat hun kind rond blijft lopen met pijn
*Voor mensen die hun kind gefrustreerd willen zien
*Voor degene die wil dat hun kind onzeker wordt
*Voor degene die steeds boos wil worden op zijn/haar kind
*Voor iedereen die liever medicijnen geeft om rustig te worden
*Voor mensen die willen dat anderen hun kind zat worden omdat hij/zij onhandelbaar is
*Voor iedereen die geen moeite wil doen om hun kind te begrijpen

Wat is het fijn als je kind zich vrij voelt en zich kan uiten. Wat is het heerlijk als je kind kan zeggen wat hij/zij vindt en dat ook gewoon doet. Wij als volwassenen moeten vaak weer in therapie omdat we niet meer durven zeggen wat we denken en er soms niet eens meer bij kunnen. Heerlijk als een kind gewoon plezier kan hebben en zich geen zorgen maakt van wat een ander denkt of vindt of wat hij/zij allemaal moet doen omdat het zo hoort. 
Een kind is oorspronkelijk vrij, blij, vol verwondering en fantasie. Een kind is van zichzelf ook vol zelfvertrouwen. Die zegt niet: 'Ik kan het niet'. Die doet het gewoon. Helaas leert de grote boze mensen wereld dat het niet handig is of verstandig of dat het zelfs niet kan. Neem een voorbeeld aan ons! Jammer. Wij kunnen namelijk veel meer van kinderen leren dan zij van ons, volwassenen. Waar gaat het misschien mis? Als we ons kind niet serieus nemen. Als we vergeten te vragen naar zijn mening. 

Het gaat mis als het kind zich terug gaat trekken, als er schaamte ontstaat, verdriet. Als ze boos worden omdat ze niet begrepen worden, gefrustreerd, omdat ze zich niet kunnen uiten zoals ze dat zouden willen. Als een kind gebukt gaat onder een onveilige thuissituatie of op school. En dan zien we opeens alleen nog het gedrag van het kind, de uiting op de frustratie, niet de pijn die onder dat gedrag ligt op een dieper niveau. Natuurlijk heeft het geen zin om het gedrag aan te pakken. We moeten op zoek naar de oorzaak en daar de pijn wegnemen. 
  
Doordat je teruggaat naar de oorsprong en werkt in het onbewuste en daar de dingen toevoegt die weg zijn gehaald of weg zijn gelaten, ontstaat er weer harmonie. 

Als een kind zich ergens voor schaamt bijvoorbeeld, is dat op een bepaald moment ontstaan. Een kind schaamt zich in oorsprong niet, totdat een volwassene hem/haar dat leert. Dat kan verrijkende gevolgen hebben voor het kind in de toekomst. 
Wat heeft een kind nodig?
Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders. Wat heeft jouw kind nodig in de relatie met jou?
 •  Liefde
 • Zekerheid
 • Vrijheid
 •  Veiligheid
 •  Plezier
 • Respect
 • Begrip
 • Geluk
 • Vertrouwen
 • Communiceren
 •  Duidelijkheid
 • Harmonie
Kijk eens of deze dingen voorkomen in de relatie met je kind. Welke is heel erg aanwezig? Welke niet? En wat is het resultaat daarvan? Misschien zijn er nog dingen die je kunt toevoegen. Doe dat gerust. Je ziet direct waarvan er teveel is en waarvan te weinig. Wist je dat? Voldoe je aan de behoefte van je kind?

Het kind kan probleem gedrag ontwikkelen wanneer:  
 • De relatie thuis of op school verstoord is - De veiligheid en zekerheid vallen dan weg. 
 • Het kind angst heeft ontwikkeld - Vertrouwen, vrijheid en plezier zijn afwezig.
 • Het kind onzeker is - Geen vertrouwen, zekerheid en veiligheid.
Hoeveel kost het je aan geld en tijd als je op een andere manier probeert om stress, angst, onzekerheid weg te nemen van je kind?
 • Je kind zal meer ontspanning ervaren na de sessies door de bewezen technieken die snel en effectief werken. De waarde om tot een dergelijke ontspanning te komen komt normaal op € 200 aan blijvende herhaalde sessies.
 • Het zelfvertrouwen neemt toe al na één sessie: Het onbewuste is zeer gevoelig voor suggesties. Door goede suggesties te geven in een ontspannen staat, neem je dit direct blijvend voor waarheid aan. Vergelijkbare waarde om meer zelfvertrouwen te krijgen € 225 voor een cursus.
 • Angst en schaamte worden weggenomen in een sessie: Een diepgewortelde angst of schaamte wordt aangepakt, daar waar die ooit is ontstaan, in het onbewuste. De minimale waarde om van een angst af te komen is € 280 aan sessies bij een psycholoog of psychiater.
 • Stress vermindert van 50% tot 100% na de sessies: Door de diepe ontspanning en de nieuwe suggesties vindt er een ontlading plaats van stress. Om kunstmatig stress uit je lichaam te krijgen kost je minimaal € 50 per jaar aan medicatie.
Totaal hebben de coaching sessies een waarde van 745 euro
 •   Wat zou het kosten voordat je kind zich weer beter in zijn vel zal voelen en hoeveel tijd zal het kosten?
 •   Hoeveel extra tijd en geld zal het kosten om een coaching traject te volgen voor je kind zodat het meer zelfvertrouwen zal   krijgen?
 •   Hoeveel sessies bij een psychiater of psycholoog heeft je kind (later)nodig om een diepgewortelde angst of schaamte kwijt   te raken? En komt hij/zij er dan ook werkelijk van af?
 •   Hoeveel dagen kan je kind niet naar school omdat de stress allerlei klachten veroorzaakt in zijn/haar lichaam en hoeveel   medicijnen slikt je kind tegen deze stressklachten?
Blijf je zoeken naar de oorzaken van het waarom je kind zich gefrustreerd, ongelukkig, onzeker angstig of gestrest voelt? Zonder dat het je iets op gaat leveren, omdat je er dan nog niets mee gaat doen of kan doen?

Blijf je aankijken hoe je kind steeds minder levensvreugde ervaart? 
Doe dan niets of doe het later..
Stop dan hier
Wil je het niet langer aanzien hoe je kind rondloopt met pijn, spanningen, angst, gefrustreerde gevoelens en wil je dat je kind direct meer rust en plezier ervaart?
Ben je blij dat je eindelijk de oplossing hebt gevonden en je kunt verheugen op een leuke sessie of meerdere sessies die je kind af gaan helpen van zijn onzekerheid, waardoor hij/zij meer rust en plezier gaat ervaren?
Ga dan verder
Wil je nu een einde maken aan de onzekerheid van je kind?
niet voor 745 euro
niet voor 375 euro
Maar nu slechts vanaf 47 euro 
een coaching sessie voor jouw kind
1 email sessie van 1 uur
 • stel al je vragen per email en je krijgt overal een antwoord op waar je wat mee kunt. 
 • voor de verzorger/ouder
 • TOOLS voor betere communicatie en begrip
97
1  sessie van 1,5 uur
 • NLP coaching
 • skype of live
 • een half uur met de ouder, een uur met het kind
 • meer ontspanning en zelfvertrouwen
3 sessies 
 • NLP coaching
 • live
 • 1 sessie met de ouder, 2 sessies met het kind
 • meer zelfvertrouwen, ontspanning, 
 • angst, trauma, schaamte aanpakken
 • Je krijgt tools aangereikt om toe te passen in je communicatie met je kind
 • Je krijgt direct resultaat en kunt al je vragen stellen
 • Je krijgt tips en technieken die je direct kunt toepassen en die je relatie met je kind verbetert
 • Naast de tools, tips en technieken krijg je een half uur zelf coaching
 • Meer ontspanning en zelfvertrouwen voor jou en je kind 
 • Een uur lang coaching voor je kind
 • Naast de tools, tips en technieken krijg je 1 sessie zelf coaching 
 • Meer zelfvertrouwen voor jou en je kind en je leert uitgebreid hoe je relatie 100% verbetert 
 • Je kind krijgt 2 sessies coaching waarin we angst, trauma en of schaamte aanpakken
Je krijgt nu tijdelijk bij de 3e sessie twee extra bonussen 
1) extra bonus:
30 minuten online coaching cadeau
 •  Je krijgt gratis 30 minuten online coaching
 •  Je kunt al je vragen stellen en problemen voorleggen en krijgt adviezen, tips en waardevolle tools om zelf mee aan de slag te gaan
 • Ter waarde van € 37,50
2) extra bonus
3 gratis e-boeken
 •  1) 3 tips om direct meer zelfvertrouwen te ervaren
 •  2) De 5 geheime ingrediënten die essentieel zijn voor een gelukkige relatie  
 •  3) Hoe je een vertrouwensband krijgt met je kind waardoor hij/zij alles tegen je zal vertellen uit zichzelf 
 • Ter waarde van € 75
Direct meer zelfvertrouwen met deze 3 tips.
gratis e-book
In 5 stappen meer geluk in je relatie.
gratis e-book
Het geheim van een goede relatie met je kind.
gratis e-book
> Hoe je direct meer zelfvertrouwen ervaart door gebruik te maken van je fysiologie.
> Hoe je gedachten je zelfvertrouwen kunnen maken en breken.
> Hoe je jezelf kunt trainen om meer zelfvertrouwen te ervaren, zonder dat daar een reden voor is.
> Hoe je door simpelweg je communicatie aan te passen een hele andere partner voor je hebt
> Hoe je irritatie en frustratie op een eenvoudige manier kunt ontladen, zonder dat het uit de hand loopt.
> Wat de basis is van een gelukkige relatie.
> Als je deze 5 ingrediënten toevoegt aan je relatie, hoef je niet in therapie.
> Hoe jouw kind alles aan je zal vertellen.
> Zonder dit heeft je kind geen reden om jou te vertrouwen.
> Hoe je harmonie in je gezin kan krijgen zonder dat het je moeite kost.
> Hoe jouw kind op zal groeien tot een volwassene met zelfvertrouwen.
> Wat het effect is als je schreeuwt tegen je kind.
Vanaf 47 euro reken je af met de onzekerheid van je kind en krijg je 2 x zoveel zelfvertrouwen en rust met de tools en technieken die je krijgt in de online sessie zonder therapie of medicijnen
totale waarde samen 745 euro
Zie hoe Cinderella haar dochter die depressief was zelf nieuwe technieken leerde na de coaching sessie met haar.
En hoor hoe haar dochter een manier vond om  met haar angsten om te gaan.
Zie hoe Muna haar relatie compleet veranderde nadat ze de tools en technieken toepaste.

Door nooit  meer naar het waarom te vragen vertellen haar kinderen haar nu alles zonder dat Muna er nog om hoeft te vragen.
Zie hoe Sandra rust krijgt in haar gezin met 6 kinderen door anders te communiceren met haar kinderen waardoor alle stress en spanning wordt weggenomen.

Doordat zij zelf goed in haar vel zit is er meer plezier en harmonie thuis. 
Yvonne Thuijs    Breinpower    06 30047770
Powered By ClickFunnels.com